Sistersinwonderl

Wat kan je laten doen bij een schoonheidssalon gespecialiseerd in wimpers

Schoonheidssalon Leiderdorp

Misschien vraag je je af wat voor soort afspraken je kan maken bij een Schoonheidssalon Leiderdorp. Elke schoonheidssalon is gespecialiseerd in andere zaken. De ene schoonheidssalon biedt gezichtsbehandelingen aan, weer een andere manicure of pedicure en andere beauty salons bieden bijvoorbeeld wimper extensies aan. Daarnaast worden er soms nog aanvullende accessoires verkocht zoals sieraden of mode accessoires, nagellak, gezicht crème, handcrème en make up. In dit artikel vertellen we je alles over wat een schoonheidssalon doet die gespecialiseerd is in wimpers en wenkbrauwen.

Wimperextensions laten zetten

Als je wimper extensies wilt laten zetten dan is dit de ideale manier om een meer open blik te krijgen. Je hoeft niet meer iedere dag mascara op te doen als je wimper extensions hebt laten zetten. Je krijgt hiermee vollere wimpers. Er zijn twee manieren om wimper extensies te laten zetten. Als je kiest voor de one by one manier dan wordt er telkens een haartje aan de natuurlijke wimper gelijmd. Je wimpels zien er in een keer voller uit. Als je kiest voor een 3D behandeling, oftewel een volume behandeling dan worden er iedere keer 3 of meer ultradunne haartjes gelijmd bovenop de natuurlijke wimper en je krijgt een meer glamour en vollere look. Door te kiezen voor wimper extensies bespaar je dagelijks veel tijd, aangezien je niet meer elke keer mascara hoeft aan te brengen of te verwijderen.

Heb je al mooie volle wimpers?

Dan kan je ervoor kiezen om je wimpers te laten liften. Je wimpers kunnen bijvoorbeeld recht staan en door ze te liften krijg je alsnog die vollere look. Je krult ze in dit geval. De naam hiervoor is lash lifting. Oftewel genoeg opties zijn er mogelijkheid als je vind dat je teveel tijd spendeert in de badkamer om je uiterlijk er netjes uit te laten zien.

Wat kan je laten doen bij een schoonheidssalon gespecialiseerd in wimpers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top