Sistersinwonderl

Waarmee kan je terecht bij een fysiotherapeut

Fysiotherapie Den bosch

Een fysiotherapeut  kan je helpen bij allerlei lichamelijke klachten. Iedere Fysiotherapie Den bosch praktijk biedt ook weer andere vormen van behandeling aan. Je kan bij een fysiotherapeut ook terecht als je moet revalideren. Je kan voor een fysiotherapeutische behandeling terecht ongeacht of je jong of oud bent. Een goede fysiotherapeut werkt efficiënt en klantgericht. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van je klachten af en daarom wordt er voor iedereen gewerkt met een persoonlijk plan van aanpak. In dit artikel lees je alles over fysiotherapie.

Hoe pakt een fysiotherapie de behandeling aan

Om te beginnen wordt er een onderzoek gedaan naar waar de aard en mogelijke oorzaken van je klachten liggen. Samen wordt er dan een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Iedereen heeft een ander doel uiteindelijk. De een wilt weer zijn sport kunnen beoefenen zonder pijn te voelen, of je wil meer mobiel zijn tijdens je dagelijkse bezigheden. Of je nou graag weer achter je kleinkinderen wilt aan kunnen rennen of comfortabel te tuinieren, het zijn allemaal persoonlijke doelstellingen. De fysiotherapeut gaat samen met jouw proberen om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Niet iedereen zijn behandelplan is om deze reden hetzelfde. Een gedeelte van de behandeling vindt plaats binnen de praktijk, een ander gedeelte zal je thuis moeten doen door oefeningen uit te voeren volgens een trainingsschema of door leefregels toe te passen. Tussendoor wordt er een evaluatie gedaan om te kijken of je tevreden bent met de aanpak en het resultaat, als dit niet het geval is dan wordt het behandelplan bijgesteld.

Specifieke behandelingen

Soms heb je een specifieke behandeling nodig of wil je deze graag hebben. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dry needling of voor revalidatie. Na een ongeluk of ingreep heb je vaak hulp nodig om stabiliteit en mobiliteit terug te krijgen zodat je snel weer op de been bent en pijnvrij kan bewegen.

Waarmee kan je terecht bij een fysiotherapeut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top