Sistersinwonderl

Opzoek naar een goede lijn of tuig voor je hond

Dog Copenhagen

Dan is Dog Copenhagen een goede keuze. Door te kiezen voor Dog Copenhagen dan kies je voor een goed merkĀ uit Denemarken. Ze hebben fijne en comfortabele tuigjes voor je hond. Een goed tuig dat goed past is erg belangrijk voor je hond en is veel beter dan een riem met een lijn. De hond kan niet ontsnappen en de druk wordt bij trekken verdeeld in plaats van gecentreerd in de nek. Deze druk is niet goed voor de gezondheid van je hond. In dit artikel lees je alles over goede tuigen voor je hond.

Een goed tuig

Als je een goed tuigje zoekt dan is Dog Copenhagen een goed merk. De tuigen hebben 2 ringen waaraan je de lijn kan vast maken. Hierdoor zijn ze ook erg geschikt om een anti trek training mee te doen. Er is een ring op de borst en een ring op de rug aanwezig. Op deze manier kan je er ook voor kiezen om twee lijnen tegelijk vast te maken aan het tuig. Op het moment dat je een lijn aan de voorkant vast maakt dan zal de hond zichzelf opzij trekken op het moment dat hij te veel kracht op de lijn zet. Op deze manier is de hond makkelijker te trainen en beter handelbaar. De materialen die voor een tuig van Dog Copenhagen worden gebruikt zijn duurzaam en de metalen ringen zijn gemaakt van een lichtgewicht aluminium waardoor je zeker weet dat de ringen niet gaan roesten. De binnenzijde van het tuigje bestaat uit ademend materiaal. Een extra kunststof ring is aanwezig waar je een adreskoker of lampje aan kan bevestigen. In de stof van het tuigje is een reflectiemateriaal verwerkt, zodat je zeker weet dat je hond zichtbaar is in het donker.

Waar koop je een goed tuigje

Een goed tuig kan je kopen bij de betere dierenspeciaalzaken. Je kan vaak op internet terug vinden welke merken ze verkopen. Tevens is het mogelijk om een tuigje te bestellen in verschillende webshops. Online kan je dit makkelijk terug vinden door te zoeken op de naam van het merk.

Opzoek naar een goede lijn of tuig voor je hond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top