Sistersinwonderl

Deze tassen horen in de tassencollectie van elke vrouw – welke mis jij nog?

merk tassen

Als vrouw kun je er niet genoeg van hebben: tassen. Hoe breid je nu slim je tassencollectie uit? Het is heel simpel. Er zijn verschillende soorten tassen voor allerlei soorten gelegenheden. Natuurlijk wil je als vrouw heel veel merk handtassen aanschaffen. Echter is het voor de portemonnee beter om dat met beleid te doen. Daarom hebben we verschillende exemplaren voor je op een rijtje gezet. Zo zie je heel snel welke er nog ontbreekt in jouw collectie. 

#1 De schoudertas

Dit is een wat grotere tas. De soortnaam zegt het al: de schoudertas drapeer je over je schouder. Dit doe je vaak met een lange en iets bredere band dan die je bijvoorbeeld hebt bij de handtas. 

Laptoptas

Een laptoptas is een aparte categorie schoudertas en is speciaal bestemd voor een laptop. Het is de ideale tas voor naar school of werk. Het is fijn om deze over je schouder te dragen omdat hij te zwaar in de hand ligt. Hebben dus!

Boodschappentas 

De boodschappentas is een subcategorie onder de schoudertassen. Deze heeft meer ruimte aan de binnenkant omdat boodschappen meer volume hebben dan een laptop. Handig om over je schouder te dragen, omdat boodschappen ook zwaar kunnen zijn. Over je rug en schouder heb je voldoende kracht om alles te kunnen dragen. 

#2 De clutch

Een clutch is een klein enveloptasje en wordt meestal gedragen bij een mooie jurk of andere chique outfit. Je draagt de clutch in de hand. Het is een klein tasje omdat hier enkel inzit wat je nodig hebt. Denk aan je telefoon, portemonnee en sleutels. De clutch biedt zelfs ruimte voor een beetje make-up. Eventueel kun je er nog een schouderband aanhangen. Dan is de clutch toch een beetje een schoudertas. 

#3 Rugtasje 

Een kleine rugtas biedt dezelfde ruimte als een kleine schoudertas. Maar deze draag je op de rug. Ook hierin zitten alleen de spulletjes die je nodig hebt. De tas is handig voor op een festival of tijdens een dagje shoppen. 

Deze tassen horen in de tassencollectie van elke vrouw – welke mis jij nog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top