Sistersinwonderl

Sporthorses, is dit wat voor jou?

Sporthorses

Heb jij al een lange tijd paarden tot je beschikking en wil je ze naar het volgend eniveau brengen of wil jij hier gewoon meer informatie over? Dan is Fonk sporthorses misschien wel de juiste plek voor jou! Sporthorses heeft een grote en divers assortiment aan paarden en aan paardentraining die jou en je paard naar het hoogste niveau kunnen gaan brengen met de juiste technieken die je nu nog niet hebt. Mocht je nog geen paard hebben kunnen ze je ook helpen met het zoeken naar een paard. Je wordt geholpen door professionals die met veel passie te werk gaan in de sport, ze hebben ook veel kennis erover en brengen de juiste motivatie naar jou om samen naar de top te gaan. Door jarenlang ervaring kan Fonk sporthorses jouw paard onder top begeleiding de top bereiken. Wil jij jouw paard de beste training geven? Bekijk dan even de website voor meer informatie hierover!

Training en extra’s

Sporthorses heeft een ruim aanbod aan trainingen voor jouw paard. Ze geven de beste trainingen voor een geschikte prijs-kwaliteitsverhouding. Ze trainen voornamelijk op dressuur en ze geven ook wedstrijd trainingen op locatie. Je paard kan ook terecht bij hun voor behandeling bij een pijntje of ziekte. Dit wordt gedaan door professionals die hun vak erg serieus nemen. Je paard kan ook voorzien worden van een dierentandarts. Ook kan je je paard laten meedoen aan speciale aquatraining, dan is transport meestal een must, dat wordt al gedaan voor vijftig cent per kilometer die afgelegd moet worden heen en terug. 

Kopen

Ben jij op zoek naar een paard maar kan je geen juiste vinden? Sporthorses heeft jarenlang ervaring met het opleiden en zoeken van paarden en kan jou dus een mooi paard aanbieden  die ze al hebben staan in de manege of de perfecte begeleiding bieden op zoek naar het juiste paard voor jou. Ook bij de keuring die het paard af zal moeten leggen zal de begeleider aanwezig zijn en kijken of jij een mooi en goed paard koopt en er zeker lang plezier van gaat hebben. Bij inkoop/verkoop wordt een percentage van tien procent gerekend voor de begeleider.

Extra Informatie

Heb jij een vakantie gepland of ga je er een plannen? Dan kan Fonk Sporthorses zorgen voor een goede verzorging en stalling voor jouw paard tijdens de periode dat jij op vakantie bent.  

 

Sporthorses, is dit wat voor jou?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top