Sistersinwonderl

Kapper Vlissingen is de beste

Kapper Vlissingen

Ben jij opzoek naar een nieuwe kapper maar weet je niet wat een goede is? Dan is het misschien tijd om verder te kijken dan alleen je haar. Er is een kapperszaak die duurzaam werkt, is dit iets voor jou? Dan is een duurzame kapperszaak misschien wel perfect voor jou. Het is mooi om te zien dat er tegenwoordig steeds meer duurzaam is. Daarom is het ook fijn dat een kapsalon zich inzet om duurzaam te werk te gaan. Het is iets wat kapper Vlissingen zich onderscheid aan andere haarsalons. Bij dit bedrijf maak je kennis met een natuurlijke aanpak waardoor je haar er mooi en glanzend uit zal zien. Vind jij het belangrijk dat je duurzaam en bewust leeft dan is dit de perfecte haarsalon voor jou. Dit bedrijf gebruikt  natuurlijke producten waar geen chemische bewerkingen in zit. Door bewerkte en niet natuurlijke haarproducten kunt je hoofd irritaties van krijgen. Bij dit bedrijf waan je je in een wereld vol heerlijke en natuurlijke geuren, ervaar een ontspannend gevoel en laat ondertussen je haar goed knippen. Zij geven ook professioneel advies waarbij jouw wensen en mogelijkheden centraal staan. Je krijgt ook tips mee naar huis en je haarkleur type wordt bepaald. Ben jij meer een zomertype, wintertype of houd je gewoon van een mix ervan.

hoe duurzaam?

Ben jij gezegend met een super mooie bos krullen? Dan heb je vast al ervaren dat hydratatie erg belangrijk is. Voor een natuurlijk bos krullen heeft dit bedrijf een mooie organische producten van Rodolphe & Co. Natuurlijke proteïnen zorgen ervoor dat uw haar wordt gevoed tot in de wortels. Alle producten zijn vegan friendly, biologisch, natuurlijk en verantwoord. Deze transparante productlijn heeft het allemaal, dit zorgt voor een goed haarzorg en hoofdzorg. Je hoofd en haar hoeft verder geen chemische producten te gebruiken. Er zijn helemaal geen gevaarlijke stoffen toegevoegd. Ook zitten er geen siliconen in waardoor er een laagje om jouw krullen heen komt. Neem een keer verandering en ga voor een natuurlijke slag in je haar. Rijke en natuurlijke ingrediënten zullen uw haar goed voeden. Het resultaat is meer veerkracht en glans in jou haar. Vind jij dit concept super goed en wil jij graag meer te weten komen over deze kapsalon of hun producten? Neem dan een kijkje op de site of kom langs in de winkel. Kapper Vlissingen heeft een antwoord op al jouw vragen en wilt jou graag knippen met natuurlijke producten. 

Kapper Vlissingen is de beste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top