Sistersinwonderl

Filmen vanaf grote hoogte met drone video Nijmegen

Drone video nijmegen

Zit je na te denken over een drone video in Nijmegen? Drones zitten in een opmars en worden populairder. Het is een middel om video’s mee op te nemen vanaf een grote hoogte. Met een drone kun je namelijk opstijgen tot een hoogte van 120 meter. Handig als je een overzichtelijk video wilt laten maken. Bij het verkopen van een woning kan dit bijvoorbeeld van pas komen. Verder zijn speciale gebeurtenissen geschikt om te laten vastleggen door een drone. Je kunt bijvoorbeeld jullie bruiloft laten vastleggen met een drone.

 

 

Jullie bruiloft laten vastleggen met een drone

Om een herinnering te hebben aan jullie bruiloft, kun je deze laten vastleggen door een drone. De drone is vooral geschikt voor beelden vanuit de lucht, zoals de entree van de gasten en je geliefde. Een huwelijk is een dag waarop allerlei waardevolle momenten plaatsvinden. Allereerst arriveren de gasten, daarna zijn er emotionele momenten tijdens de ceremonie. Als afsluiting is er meestal het eindfeest. Dit soort momenten kun je steeds weer opnieuw beleven door een video te laten maken.

 

Videoreportage laten maken

Vaak worden er bij een bruiloft foto’s gemaakt. Als aanvulling kun je video’s laten maken zodat de sfeer ook weer voelbaar is. Er kan worden gekozen voor een combinatie tussen filmen met een camera en een drone. Nadat de beelden zijn gefilmd wordt de video gemonteerd. Verschillende video’s worden dan aan elkaar vastgeplakt of er wordt geluid toegevoegd. De muziek die wordt toegevoegd past bij het beeld. Verder wordt er gezorgd voor een titel en overgangen in de video.

Daarna worden de video’s geëdit. De video wordt geoptimaliseerd zodat de beeldkwaliteit aan alle vooraf gestelde eisen voldoet. Zo worden er kleurcorrecties uitgevoerd zodat alle kleuren er consistent uitzien. Mocht het zijn dat het beeld niet helemaal stabiel is, wordt dit in beeld in de edit gestabiliseerd. Wanneer de video voldoet aan je wensen, wordt het eindproduct opgeleverd.

Filmen vanaf grote hoogte met drone video Nijmegen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top