Sistersinwonderl

Armsteun voor meer opbergruimte in de auto

Armsteun (auto)

In sommige vervoersmiddelen is al een armsteun (auto) geplaatst in het midden van het voertuig. Deze zit dus tussen de bestuurder en de passagier in. Een armsteun is bedoeld om je meer comfort te geven als je langer onderweg bent. Je kunt je arm even op de steun leggen zodat er minder spanning op je arm komt te staan. Ook zit er in sommige armsteunen opbergruimte zodat je niet onnodig spullen in je auto laat slingeren. Dit is handig als je even snel iets wilt pakken dat binnen handbereik te vinden is. Als je auto niet beschikt over een armsteun kun je er een in laten monteren. De armsteun kun je in veel gevallen ook weer inklappen dus dan doe je hem gewoon omhoog.

 

 

 

Welke armsteun zoek je?

Voor verschillende soorten auto’s zijn er armsteunen te vinden. Er zijn meerdere modellen die specifiek bij het merk van je auto passen. Verder kun je kiezen voor een universeel model die in elke auto past. Bij het zoeken is het handig om een aantal tips in gedachten te houden. Allereerst moet je letten op het merk dat past de armsteun die je zoekt. Verder is de maat van de armsteun belangrijk. Dit komt omdat de maat van de montagevoet per auto verschillend is. Zo kan een armsteun er hetzelfde uitzien, de maat kan nogal eens verschillen. Ten slotte moet je beslissen welk type armsteun je zoekt. Wil je een die verstelbaar is of een die vastzit? Andere overwegingen gaan vooral om je eigen smaak.

 

 

Tips om een armsteun te monteren

Je kunt zelf een armsteun aan je autostoel monteren. Wel is het handig om te weten of je een adapter nodig bent om de armsteun vast te maken aan de stoel of aan de achterbank. Op die manier ontstaat er een goede constructie. Meestal zijn er al onderdelen meegeleverd wanneer je een armsteun koopt. Er zit ook bevestigingsmateriaal bij zodat je de steun op het middenconsole vast kunt maken.

Armsteun voor meer opbergruimte in de auto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top