Sistersinwonderl

Wat voor traiteur in Maastricht zoek je?

Traiteur maastricht

Maastricht is natuurlijk het bruisende middelpunt van het gezellige Limburg. Als je daar een feestje geeft dan verwachten mensen niet alleen een leuke sfeer en goede muziek maar ook goed eten! Daarom doe je er dus goed aan een professionele traiteur in Maastricht te zoeken die voor jou de hapjes kan verzorgen. Je hebt daar in deze stad heel veel keuze in, dus het wordt nog lastig kiezen wat voor type eten je wilt bestellen. Kies bijvoorbeeld voor een traiteur in Maastricht die allerlei kleine hapjes kan bereiden, ook wel tapas genaamd. Deze zijn heel erg leuk (en lekker) bij de borrel, en ze zien er bovendien feestelijk uit.

Traiteur in Maastricht voor zakouski

De meeste mensen moeten even nadenken als ze het woord ‘zakouski’ horen, want het is niet zo’n bekende term als tapas. Deze twee lijken echter heel erg op elkaar. Zakouski zijn allemaal kleine hapjes (net als tapas), maar dan met een soort biscuitje/toastje als basis. Deze worden belegd met allerlei lekkere dingen, zoals krabsalade, stukjes zalm, paté, etc. Een traiteur in Maastricht zoeken die zakouski hapjes serveert is ideaal voor de wat chiquere feestjes, want deze hapjes zien er heel luxe en feestelijk uit. Bovendien kunnen mensen er meerdere proberen, want het zijn hapjes die je in één keer in je mond stopt. Je kunt obers dus meerdere malen laten rondgaan met deze hapjes. Wil je deze ober er ook bij inhuren? Zoek dan een traiteur in Maastricht die personeel heeft om op dit soort avonden jouw gasten te bedienen.

Voorbeelden van zakouski hapjes

Is het nog een beetje vaag wat je kunt verwachten als je zakouski hapjes besteld? We geven je graag enkele voorbeelden van beleg op deze luxe hapjes. Denk maar eens aan een toastje met camembert met walnoten, of een mousse van gerookte zalm. Of wat dacht je dan salade Capri met basilicum of een super de luxe fromage a l’escargot. Dit klinkt niet alleen super luxe, maar dat is het ook echt. Smakelijk eten!

Wat voor traiteur in Maastricht zoek je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top