Sistersinwonderl

Natuurlijke baardbalsem voor een verzorgde baard

Baardbalsem Rotterdam

Baardbalsem en baardolie zijn twee verschillende producten. Balsem is een mengsel van olie, boter en was dat eerst verwarmd en daarna gekoeld wordt. Baardolie is een vochtinbrengende crème en conditioner, die wordt gemaakt door basisoliën en etherische oliën en geuroliën te mengen. Baardbalsem vermindert jeuk en roos en zorgt voor een dikke haargroei.

Baardbalsem voor styling en gezondheid van je baard

Een goede baardbalsem hydrateert de huid onder je baard en maakt stylen makkelijker. Gebruik voor het beste resultaat baardbalsems met natuurlijke ingrediënten zoals sheaboter, bijenwas of lanoline. Die irriteren niet. Bij een dunne baard is het gebruik van een balsem op basis van sheaboter sterk aan te bevelen. Een goede baardbalsem bevat naast natuurlijke was zoals boter ook natuurlijke vochtinbrengende crèmes zoals jojoba-olie of arganolie. Een goede baardbalsem in regio Rotterdam vind je zeker bij baardbalsem Rotterdam.

Natuurlijke baardbalsem

Baardbalsem gebruiken zonder bevochtigingsmiddelen droogt was en boter uit, waardoor je baard broos wordt. Een hoogwaardige baardbalsem met alleen natuurlijke vochtinbrengende crèmes en waxen maakt de styling makkelijker en hydrateert, conditioneert en verzorgt je baard. Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke alles-in-één airconditioner en stylinghulpmiddel, dan is een natuurlijke baardbalsem een ​​goede keuze. Het type balsem is ook belangrijk. Sommige balsems met minder wax zijn zacht, terwijl hardere balsems meer wax bevatten waardoor je baard minder onderhoud vraagt en je styling verbetert.

Hoe baardbalsem gebruiken?

Was je baard voor het beste resultaat met volledig natuurlijke baardzeep. Breng vervolgens de baardbalsem aan op de handdoekdroge en dus licht vochtige baard. Wrijf een beetje balsem tussen je handpalmen. De hitte van die wrijving maakt balsem vloeibaar. Breng vervolgens de balsem aan op de baard vanuit de nek en beweeg dan langzaam naar boven. Herhaal dit indien nodig driemaal per dag.  Alle natuurlijke baardbalsems die sheaboter en bijenwas bevatten? gaan mee tot je je baard wast. Balsems met vaseline spoel je best iedere avond uit om beschadiging van het gezichtshaar te voorkomen. Hou je van een verzorgde baard? Dat kan perfect met baardwax Rotterdam.

Natuurlijke baardbalsem voor een verzorgde baard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top