Sistersinwonderl

Toe aan een knipbeurt

Kapsalon Vlissingen

Bent u na al die tijd in quarantaine wel toe aan een nieuwe coupe? Dan kunnen wij van kapsalon Vlissingen u daar goed mee helpen. Zo hebben wij al jaren ervaring met het knippen van haren, en weten wij precies hoe wij uw coupe een frisse look kunnen geven. Wilt u bijvoorbeeld een strakke opscheer, of juist een kapsel waarmee u naar een bruiloft kan gaan? Wij kunnen u overal mee helpen. U heeft vast al van ons gehoord bij u in de buurt, en Jacco’s Hairstyling begint echt een begrip te worden. Wij verzorgen de beste kapsels voor onder andere kinderen, heren en dames, en zorgen ervoor dat u tevreden weggaat. Wij doen niet alleen knippen, maar ook föhnen en stijlen. Dit doen we met grote precisie, en dankzij onze jaren ervaring lukt dit altijd goed. Ook zijn wij gespecialiseerd in het toepassen van highlights of juist lowlights, om zo meer diepte in het haar te brengen. Wij knippen uw haar niet alleen, maar wassen het ook.

Bij kapsalon Vlissingen kunt u alles laten doen, zo kunt u zelfs uw haren volledig laten verven. Zo past de kapper verschillende kleuren toe, om zo al uw wensen te kunnen vervullen. Wilt u bijvoorbeeld uw volledige haar groen laten verven? Dat kunt u gemakkelijk laten doen bij ons. Ook is het mogelijk om alleen bepaalde plukjes geverfd te hebben, om zo wat highlights in uw haar te plaatsen. Zo hebben wij een prachtig kapsel geverfd, door de achterkant van het haar gedekt te verven. Op deze manier kunt u zelf kiezen om het te laten zien door uw haar bijvoorbeeld in een pony te doen. Of wanneer u het niet wilt laten zien, kunt u de niet geverfde haren er gedekt overheen laten vallen. 

Vragen of contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen over de vele beschikbare opties, of wilt u graag in contact met ons komen voor een afspraak? Dan is dit makkelijk te doen via de website. Zo beantwoord ons team al uw vragen waar u mee zit, en zult u goed geholpen worden. Wanneer u graag een afspraak wilt maken voor een toekomstige knipbeurt, kan ons team u daar ook mee helpen. Zo kunt u zelf de dag en tijd kiezen, en plannen wij het voor u in. Wij van kapsalon Vlissingen horen graag van u, en hopen dat u in contact met ons zal komen. 

Toe aan een knipbeurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top