Sistersinwonderl

je kan terecht bij piercing Breda

Kleur je Schoonheid

Heb je nou altijd al graag een piercing gewild in je oor, navel, of je tong maar geen idee waar dit kan dan kan ik je helpen. Woon je nou in de buurt van Breda of ben je er volgende week toevallig in de buurt kun je een afspraak maken bij piercing Breda. Ze kunnen je hier zorgvuldig en met de juiste middelen en ervaring blij maken met de door jou gewenste piercing. Ben je nou niet op zoek en wil je geen piercing maar oorbellen dan kunnen we je ook helpen, zelfs wanneer je onder de 14 bent hoef je alleen te betalen voor de oorbel maar niet voor het gaatje dat we prikken.

Een piercing zetten.

Wanneer je een piercing gaat laten zetten kan dit erg spannend zijn vooral als het je eerste keer is. Het is belangrijk dat wanneer je een piercing gaat laten zetten dit op de juiste manier gebeurd en dat de juiste middelen gebruikt worden. Piercing Breda is goedgekeurd wanneer het gaat om het zetten van een piercing en kan er niks mis gaan. Het is belangrijk dat wanneer je een piercing gaat zetten je de tijd neemt en vertelt wat en wanneer je iets gaat doen en dan wanneer je hem eenmaal hebt zou je merken dat het wel meevalt en het meer de spanning is. Wanneer je nog een keer terug komt zal je merken dat  je minder spanning hebt en het minder eng vind. Bij piercing Breda zorgen we ook dat nadat je de piercing gezet hebt dit goed ontsmet wordt  omdat het eigenlijk een soort wondje is dit zal je thuis zelf ook moeten bijhouden zodat je geen ontstekingen krijgt. 

 

Andere diensten van Kleur je Schoonheid.

Buiten het zetten van een piercing bij piercing Breda kun je er ook terecht voor andere diensten. Met andere diensten bedoel ik dat je terecht kan in onze schoonheidssalon voor bijvoorbeeld het waxen van je lichaamshaar en zelf voor een heerlijke manicure of pedicure. Ook kun je terecht bij onze kapsalon wanneer je toe bent aan even iets anders, denk aan bijvoorbeeld een nieuw fris kleurtje in je haar of even een totaal ander model. Daarnaast kun je ook bij ons terecht als je even heerlijk wil ontspannen tijdens eens massage. Bij het krijgen van een massage kan dit  puur zijn voor de ontspanning maar ook kun je bij ons terecht wanneer je met specifieke pijnklachten zit.

je kan terecht bij piercing Breda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top