Sistersinwonderl

je kan terecht bij fysio Vlissingen

Fysio Vlissingen

Heb jij vaker last van pijnklachten en weet je niet zo goed wat je er mee moet of waar je terecht kan het te laten bekijken of verhelpen? dan is fysio Vlissingen misschien wel een oplossing voor jou. Kom je dus rondom de omgeving of woon je in Vlissingen maken we graag tijd voor je vrij. Wat wij bieden is een traject voor mensen die last hebben van langdurige pijnklachten, wij helpen graag met een van onze behandelingen die net iets anders gaan als normaal. Wij helpen je graag zodat je je snel weer stukken beter zou gaan voelen.

Onze manier van werken.

Bij fysio Vlissingen werken wij net iets anders als andere fysiotherapeuten, wat wij doen is wij kijken niet alleen naar de plek waar de pijn zit maar kijken over en naar het gehele lichaam. Wanneer je meer een holistische benadering en op deze manier levert dit mooie resultaten. Naast de behandelingen van fysio Vlissingen kijken we ook of er mentale dingen een rol spelen en of we daar mee zouden kunnen helpen. Bovendien zijn je voeding een levensstijl ook belangrijke factoren wanneer het gaat om de gezondheid van je lichaam. Al deze dingen zijn punten die van invloed zijn op je lichaam daarom willen wij graag wanneer we je helpen al deze aspecten aanpakken. Wanneer je namelijk last hebt van een deel uit je lichaam heeft dit redenen en daarom bekijken we juist het gehele lichaam en al deze aspecten voor het beste resultaat.

 

Waarom naar To The Core?

Wanneer je last hebt van pijnklachten en of chronische pijnklachten is het handig een fysiotherapeut op te zoeken. Wanneer je hier namelijk heen gaat en naar een fysio gaat weten hun waar ze naar moeten kijken en hun zijn hier ervaren in en hebben hier verstand van. Elke fysio en fysiotherapeut heeft zo zijn eigen manier van werken en zijn eigen manier van aanpak, Zo heeft fysio Vlissingen dit ook hun manier van werken is namelijk dat ze kijken naar het gehele lichaam en niet naar de bewuste plek waar de pijnklachten zitten. Ze bekijken je hele lichaam en alle aspecten die de gezondheid van je lichaam kunnen bepalen en die daar invloed op hebben. Wanneer je dus last hebt van pijnklachten zou een fysio je goed kunnen helpen van deze klachten en pijn af te komen en je je snel weer beter voelt.

 

je kan terecht bij fysio Vlissingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top